Aviz Juridic

În virtutea articolului 6 din legea franceză nr. 2004-575 din 21 iunie 2004 pentru încrederea în economia digitală, este specificată utilizatorilor site-ului identitatea diferiților actori în cadrul realizării acestuia.


Editor

TimeOne - LMT
114 Rue Victor Hugo, 92300 Levallois-Perret, FRANCE
Numărul de Înregistrare al Companiei : 523 662 633 Nanterre
Société par actions simplifiée au capital de 58 224,00 Euros


Contactați

contact@rgb-performance.com


Companie de Găzduire

O2Switch

224 bd Gustave Flaubert, 63000 Clermont-Ferrand, FRANCE


Termeni și Condiții de Utilizare

Utilizarea acestui site implică acceptarea deplină a condițiilor generale de utilizare descrise mai jos. Aceste condiții de utilizare pot fi modificate sau completate în orice moment. Acest site este în mod normal accesibil utilizatorilor în orice moment. Cu toate acestea, o întrerupere datorată întreținerii tehnice poate fi decisă în mod unilateral.


Servicii Oferite

Scopul site-ului este de a oferi informații referitoare la întreaga sferă a subiectului său. TimeOne - LMT se străduiește să furnizeze pe site informații cât mai exacte. Cu toate acestea, nu poate fi tras la răspundere pentru omisiuni, inexactități și deficiențe în actualizare.


Limitări Contractuale

Site-ul nu poate fi considerat responsabil pentru daune materiale legate de utilizarea site-ului. În plus, utilizatorul site-ului se angajează să acceseze site-ul folosind echipamente recente, fără viruși și cu un browser actualizat de ultimă generație.


Limitări de răspundere

TimeOne - LMT nu poate fi considerat responsabil pentru daunele directe sau indirecte cauzate echipamentului utilizatorului în momentul accesării unuia dintre site-urile aparținând TimeOne - LMT, și care rezultă fie din utilizarea unui echipament care nu corespunde specificațiilor indicate, fie din apariția unui bug sau a unei incompatibilități. De asemenea, TimeOne - LMT nu poate fi considerat responsabil pentru daunele indirecte (cum ar fi, de exemplu, o pierdere de piață sau pierderea unei șanse) care rezultă din utilizarea site-ului.


Legea aplicabilă și jurisdicția

Orice litigiu în legătură cu utilizarea site-ului este supus legislației franceze. Jurisdicția exclusivă este acordată instanțelor competente din Paris.