Floria
Floria Floria România Stele și Evaluări
Comanda Flori
Flori de Lux
Flori de Lux Flori de Lux România Stele și Evaluări
Comanda Flori
City Flowers
City Flowers City Flowers România Stele și Evaluări
Comanda Flori

Ce flori să dai pentru o primă întâlnire?

Ce flori să dai pentru o primă întâlnire?

Imaginează-ți: mergi la prima întâlnire și vrei să faci o impresie bună. Vrei să arăți fantastic și să-ți arăți cele mai bune calități, dar care va fi floarea perfectă pentru un astfel de eveniment?
Primele întâlniri pot merge perfect sau foarte prost. Cheia succesului constă nu numai în alegerea locului de desfășurare, ci și în floarea perfectă pentru întâlnirea dumneavoastră.

Iată câteva flori care îți vor lăsa cu siguranță partenerul fără cuvinte.

Toate aceste flori romantice au un aspect foarte special și te vor face să strălucești ca niciodată. Surprinde-ți partenerul cu una dintre aceste flori sălbatice romantice!

Eustoma este o floare frumoasă pe care toată lumea o va iubi (vezi fotografia). Este frumos, culoarea sa este liniștitoare și miroase foarte bine! Dacă vrei să alegi eustoma ca floare perfectă pentru prima ta întâlnire, întreab-o dacă îi plac culorile vesele sau cele calme. Nu ai cum să dai greș cu această floare. În plus, mirosul de eustoma este foarte intens. Dacă partenerului tău îi plac florile proaspete cu un parfum liniștitor, atunci Eustoma este alegerea perfectă pentru amândoi!

Dacă mergi la prima întâlnire, trebuie să știi că florile merg întotdeauna în pereche. Aceasta înseamnă că, dacă doriți un buchet de flori, oferiți un buchet de două sau mai multe flori. Dacă doriți să aranjați doar o singură floare, alegeți-o cu grijă, deoarece această singură floare va arăta foarte repede simțul gustului și abordarea romantică.

Trandafirii sunt cele mai populare flori cu un motiv, așa că sunteți aproape sigur că veți evita o pierdere de gust, așa că nu vă temeți să încercați diferite flori sălbatice. De asemenea, sunt frumoase și se vor potrivi perfect cu gusturile partenerului tău!

Dacă întâlnirea este cu o femeie, trandafirii albi sunt și ei o alegere excelentă, sunt frumoși și se vor potrivi perfect cu gusturile partenerei tale.

Azaleea este o altă floare care este perfectă pentru femei. Este adevărat că are unele conotații sexuale, așa că asigurați-vă că oferiți acest trandafir cu prudență. Dacă îi plac romanele romantice sau muzica clasică, s-ar putea să se bucure în special de aceste flori. Încearcă azalee roz sau roșii, cele două culori merg bine împreună!

Florile de ciulin sunt perfecte pentru persoanele active care doresc ceva special de la viață. Floarea de ciulin arată grozav într-o vază și are un parfum uimitor. Ciulinul este floarea perfectă pentru persoanele cărora le place să își asume riscuri și să se bucure de viață! Ciulinul nu este doar de o frumusețe uluitoare, ci poate fi și foarte romantic? Încearcă această floare sălbatică la întâlnirea ta și vezi ce se întâmplă!

Dacă partenerei dvs. îi plac florile cu miros dulce, îi va plăcea crinul Casablanca. Aroma sa este extrem de durabilă și este perfectă pentru cinele romantice în care doriți să vă impresionați partenerul cu aspectul și mirosul său. Oferiți această floare cu grijă, ea este supranumită 'stăpâna florilor', deoarece aroma sa seducătoare îi face pe oameni să se comporte ciudat!

Irisul siberian este una dintre acele flori sălbatice care sunt foarte frumoase, dar care este mai bine să fie lăsate în pace. Irisul siberian înflorește o singură dată pe an (timp de aproximativ două săptămâni) și nu trebuie întreținut ca alte tipuri de flori. Este delicat, luminos și exotic, iar aceste trei calități îl fac un cadou ideal pentru orice primă întâlnire!

Dacă vrei să dăruiești flori cuiva imprevizibil, oferă-i floarea-soarelui! Este cadoul perfect pentru cineva care este greu de mulțumit. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți sigur că le va plăcea, spuneți-le doar că trebuie să aibă grijă de ea (vor ști la ce vă referiți).

Dacă partenerului tău îi place să călătorească, încearcă să-i oferi orhidee! Aceste flori exotice pot fi găsite peste tot în lume și înfloresc chiar și în interior. Orhideea Phalaenopsis este una dintre cele mai comune.

Și, în cele din urmă, dacă partenerul tău este un bărbat care trăiește în alb și negru, optează pentru culori discrete, cum ar fi alb, portocaliu sau mov. Nu vă faceți griji în privința varietății, toate florile îl vor impresiona! Exemple notabile sunt: nu aduceți buchete de lavandă, garoafe sau ciulini.

Floria
Floria Floria România Stele și Evaluări
Comanda Flori
Flori de Lux
Flori de Lux Flori de Lux România Stele și Evaluări
Comanda Flori
City Flowers
City Flowers City Flowers România Stele și Evaluări
Comanda Flori
Ce flori să dai pentru Ziua Mamei? Ce flori să dai pentru Ziua Mamei? Data Zilei Mamei în 2022 (și 2023 și 2024) Data Zilei Mamei în 2022 (și 2023 și 2024) Care este data Zilei Îndrăgostiților din acest an? Care este data Zilei Îndrăgostiților din acest an?

Toate articolele