Trimite flori în Ramnicu Valcea cu florarii noștri !

Florarii online de mai jos oferă livrare de flori în aceeași zi, dacă comanda este plasată înainte de o anumită oră prin rețeaua lor de floriști din apropiere în Ramnicu Valcea. Pentru toate ocaziile, Ziua Îndrăgostiților, sărbătoarea de mavici, părinți sau bunicii, naștere, căsătorie sau distracție sau pentru a-și exprima pasiunea, acești florari pot trimite flori peste tot în Ramnicu Valcea.

Trimite flori în Ramnicu Valcea, livrare flori azi sambata 20 Iulie.

Floria.ro este un magazin online care oferă clienților creații florale unice, mereu flori proaspete, importate de la producători recunoscuți, livrare gratuită de către curierii noștri la domiciliu în Ramnicu Valcea.

Livrare

Timpul mediu de livrare în cele 140 de orașe în care florăriile locale Floria.ro sunt prezente este cuprins între 2 și 4 ore din momentul confirmării plății.

Livrare de luni până duminică

Preț

Flori din 145 lei

Livrarea este gratuită în orașele în care Floria.ro are o florărie (peste 140 de orașe), iar pentru celelalte orașe se aplică un cost de transport de 1,3 lei/km.

Magazin de flori online și flori online, buchete de flori, aranjamente florale, cutii de flori, trandafiri criogenici și livrare gratuită de flori oriunde în Ramnicu Valcea.

Livrare

Preluarea comenzilor este disponibilă 7 zile pe săptămână

Aceeași zi de livrare de flori disponibile

Preț

Buchet de flori din 99 lei

Pentru comenzi mai mari sau egale cu 199 lei, livrarea este gratuită, iar sub această sumă este de 29 lei.

Serviciu de livrare de flori la domiciliu care livrează buchete de flori sau un aranjament floral creat cu gust de către designerii noștri florali în Ramnicu Valcea.

Livrare

Florile sunt livrate în termen de două ore de la confirmarea plății comenzii dvs.

Livrare de buchete de flori pe tot parcursul săptămânii

Preț

Flori din 125 lei

Livrare gratuită în București și Ilfov